З Днем Конституції України!

Шановні друзі, партнери та покупці. Щиро вітаємо вас зі святом – з Днем Конституції України.

Цей день – про цінність і гідність людини, про правову державу та свободу, повагу й відповідальність. Українська Конституція відображає наш історичний досвід і є стрижнем для майбутнього.

У ці нелегкі часи наша країна продовжує боротьбу за незалежність, суверенність і своє право на існування. Наша боротьба священна – за свою землю, дім, сім’ю, дітей та батьків. Ми боремося за майбутнє!

Друзі, перемога України неминуча. Але всім нам необхідно докладати зусилля, щоб це сталося швидше. Колектив УкрМода закликає підтримувати наших бійців. Допомагайте війську в усьому. Пригостіть бійця кавою, подякуйте, що він жертвує собою заради нас та нових поколінь.

Підтримуйте ЗСУ фінансово – гуртом ми можемо закривати чимало потреб військових. Працюйте і платіть податки, щоб тримати економіку країни, яка воює. Пам'ятайте про мужність і звитягу наших хлопців та дівчат. Боріться за Україну в тилу, так само як вони б’ються за неї на фронті!

Протягом останнього місяця УкрМода – інтернет-магазин вишиванок – закривав потреби певних підрозділів, допомагав пораненим бійцям і продовжує активно працювати над цим.

Боріться, друзі, разом із нами, чиніть опір ворогові на всіх напрямках, будьте мужніми, єднайтеся, адже в єдності наша сила й наш успіх!

Не забувайте купувати вишиванки, підтримувати українську культуру – так демонструвати незламність українського народу!

Віримо в Божу допомогу та Збройні сили України!